Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Стукальська Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Топольник В. Г. 
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.693 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Топольник В. Г. 
Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.274 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Топольник В. Г. 
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 499-504. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__123
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.246 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Стукальська Н. М. 
Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини [Електронний ресурс] / Н. М. Стукальська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 101-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.501 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ковешніков В. С. 
Питання класифікації в сфері туризму [Електронний ресурс] / В. С. Ковешніков, О. С. Ліфіренко, Н. М. Стукальська // Економіка та держава. - 2016. - № 6. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2016_6_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 95.896 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ковешніков В. С. 
Інноваційні види туризму [Електронний ресурс] / В. С. Ковешніков, О. С. Ліфіренко, Н. М. Стукальська // Інвестиції: практика та досвід. - 2016. - № 4. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2016_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.264 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ковешніков В. С. 
Інноваційні технології в будівництві готелів як чинник конкурентноспроможності [Електронний ресурс] / В. С. Ковешніков, Н. М. Стукальська // Інвестиції: практика та досвід. - 2017. - № 9. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2017_9_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.771 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Левандовський Л. В. 
Особливості застосування активного вугілля у лікеро-горілчаному виробництві [Електронний ресурс] / Л. В. Левандовський, Т. Г. Шендрік, А. М. Куц, Н. М. Стукальська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 1. - С. 188-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_1_20
Оцінено переваги та недоліки активного вугілля (АВ) природного походження (БАУ-А), що традиційно використовується для очищення водно-спиртових сумішей від домішок у технології горілки, запропоновано підхід зі створення різних комбінацій сорбентів з оптимальними властивостями, де низькі показники якості одного з видів АВ компенсовані високими показниками іншого вугілля. Завдяки критичному аналізу літературних джерел зроблено висновки, що АВ марки БАУ-А не повністю відповідає вимогам лікеро-горілчаного виробництва (ЛГВ), саме тому потрібен пошук альтернативних типів сорбентів і розробка додаткових вимог до АВ. Визначення властивостей АВ проведено за такими фізико-хімічними параметрами: адсорбційна активність (АА) за оцтовою кислотою; АА за йодом; АА за метиленовим блакитним; сумарний об'єм пор за водою; насипна щільність, стійкість до стирання. У результаті проведених досліджень встановлено, що перспективним для застосування у ЛГВ є підхід зі створення різних комбінацій сорбентів на базі вугілля марки БАУ-А з активним вугіллям іншого походження - кісточковим, кокосовим і АВ із викопної сировини. Низькі показники одного з видів АВ можуть бути компенсовані високими показниками іншого вугілля. Так, невисока стійкість на стирання АВ БАУ-А (51,5%) може бути компенсована за рахунок вугілля кісточкового (91,5 %), кокосового (85,5 %) або АВ із викопного вугілля (79 %), які можна використовувати у вугільних колонках. Комбінований склад надасть змогу підвищити загальну міцність сорбенту та витримувати натиск рідини у вугільних колонках при терті вугільних часток. Композиційне АВ матиме оптимізовані сорбційні і каталітичні властивості, загальна розвинена пориста структура надасть можливість екстрагувати з водно-спиртових розчинів і утримувати в сорбуючих порах органічні домішки, які погіршують дегустаційні властивості горілок.
Попередній перегляд:   Завантажити - 485.183 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Антоненко А. В. 
Технологія борошняних виробів грузинської кухні з використанням аглютенового борошна [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, Т. В. Бровенко, Н. М. Стукальська, Г. А. Толок // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2021. - № 3. - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2021_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 566.172 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Антоненко А. В. 
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з апельсиновим пектином [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, Г. А. Толок, Т. В. Бровенко, Ю. В. Земліна, О. В. Василенко, Н. М. Стукальська. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2021. - Вип. 11, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2021_11_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 576.456 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Ткаченко Т. 
Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві [Електронний ресурс] / Т. Ткаченко, А. Антоненко, О. Дзюндзя, М. Криворучко, Н. Стукальська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 63-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 606.607 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Стукальська Н. М. 
Інноваційні технології чіа‑пудингів для харчування веганів в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Н. М. Стукальська, А. І. Овсяник // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 7. - С. 75-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_7_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 981.221 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Стукальська Н. М. 
Удосконалення технології холодних закусок на основі хумусу в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін, О. В. Хабенець, М. М. Лисенко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 1(1). - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_1(1)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 668.509 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Кузьмін О. В. 
Визначення збалансованості раціонів харчування [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмін, Н. М. Стукальська, Н. В. Лабенська, А. Д. Дериш, П. В. Берладин, І. О. Грушевська // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2022. - № 1. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2022_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 862.519 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Стукальська Н. М. 
Удосконалення технології та дослідження впливу рідкої основи на якість борошняних безглютенових виробів [Електронний ресурс] / Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін, О. Д. Ряба, А. Д. Дериш // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 19. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_19_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 159.752 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Стукальська Н. М. 
Розширення асортименту солодких драглеутворюючих десертів [Електронний ресурс] / Н. М. Стукальська, А. Л. Запорожан // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2023. - № 1. - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2023_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 435.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Стукальська Н. М. 
Удосконалення технології десертів у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін, І. М. Скринник // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2022. - № 15. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2022_15_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 680.561 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Кузьмін О. В. 
Дослідження якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмін, Н. М. Стукальська, І. Л. Корецька, М. В. Карпутіна, В. С. Шула // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 1(2). - С. 24-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_1(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.579 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського